LAAT U NIET NEERHALEN DOOR OPSTIJGEND VOCHT

Laat uw vochtproblemen efficiënt oplossen

Muffe geur, vochtige muren en afbladderende verf: het zijn de opvallendste kenmerken van opstijgend vocht. Dat komt vaak voor in kelders, maar kan evengoed opduiken in uw binnen- en buitenmuren op elke verdieping van uw woning of gebouw. Ziet u de eerste tekenen van opstijgend vocht de kop opsteken? Wacht dan niet langer en onderneem meteen actie.

KB Vochtbestrijding in Rumst hebben meer dan 25 jaar ervaring in de bestrijding van opstijgend vocht. Dat kan vele oorzaken hebben. Daarom is onze eerste opdracht dan ook een correcte diagnose stellen. Is de oorzaak van het opstijgend vocht in uw pand bekend? Dan gaan we aan de slag om het probleem efficiënt en definitief op te lossen. Daarbij hoort een gedetailleerde diagnose en de voorstelling van een definitieve oplossing. Zo weet u van bij de start waaraan en waaraf.

Opstijgend vocht kan zware gevolgen hebben

De materiële schade die opstijgend vocht aan uw vloeren en muren berokkent, is lastig, maar daarbij blijft het vaak niet. De gezondheid van u en uw medebewoners riskeert namelijk schade op te lopen door een te lange blootstelling aan vocht. Die kan leiden tot ademhalings- en longproblemen. En ook de algemene staat van uw woning daalt doordat het opstijgend vocht de funderingen van uw woning ondermijnt en zo de verkoopwaarde van uw huis of gebouw doet dalen.

vochtbestrijding
vochtbestrijding
press to zoom
Vochtbestrijding
Vochtbestrijding
press to zoom
Vochtbestrijding
Vochtbestrijding
press to zoom
Vochtbestrijding
Vochtbestrijding
press to zoom
1/3

Pak opstijgend vocht tijdig en efficiënt aan

Opstijgend vocht snel en doeltreffend aanpakken is dus meer dan ooit de boodschap. Bij KB Vochtbestrijding in Rumst weten we van aanpakken en garanderen we een snelle en definitieve oplossing. Met meer dan 25 jaar ervaring beschikken we over de kennis en expertise om uw probleem grondig aan te pakken. Daarbij houden we u van elke stap op de hoogte en leggen u nauwgezet uit welke werkzaamheden nodig zijn en hoe we die aanpakken.

Meer weten over een professionele aanpak van uw opstijgend vochtprobleem door KB Vochtbestrijding in Rumst? Neem dan snel contact met ons op.