INVESTEREN IN EEN VENTILATIESYSTEMEN

Uw specialist in professionele ventilatiesystemen

Bouwt u een nieuwe woning? Dan bent u vandaag verplicht om een ventilatiesysteem te voorzien. Dat garandeert een evenwichtige luchtcirculatie in combinatie met de alsmaar strenger wordende energienormen. Maar ook in een bestaande woning bewijst een goed ventilatiesysteem meer dan ooit zijn nut.

Ga voor zuivere binnenlucht met een professioneel ventilatiesysteem

KB Vochtbestrijding in Rumst is expert in vochtbestrijding en kent dus als geen ander de noodzaak van een goed werkend ventilatiesysteem. Want een gebrekkige ventilatie is een van de oorzaken van vocht in een woning of gebouw. Maak daarom werk van een uitgebalanceerd ventilatiesysteem en voorkom zo problemen.

Sluipt vocht uw woning binnen? Dan is het niet evident om dat probleem weer op te lossen. Maar met een goed ventilatiesysteem daalt het risico aanzienlijk. Door de aanvoer van verse buitenlucht die mogelijk ook nog eens gefilterd wordt, garandeert u een evenwichtig binnenklimaat in uw woning en verlaagt u het risico op opstijgend vocht tot een minimum.

Elektrische ventilatiesystemen op maat van uw woning

KB Vochtbestrijding in Rumst installeert een professioneel ventilatiesysteem dat voldoet aan de modernste voorschriften. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben we meer dan voldoende kennis om uw woning uit te rusten met een systeem op maat. Zo combineert u de strenge isolatienormen met een goede ventilatie die het leefcomfort in uw woning op elk moment garandeert.

Onze systemen zijn betaalbaar en op maat van uw woning. We besteden de grootste zorg aan een nauwkeurige installatie en garanderen een systeem dat een minimum aan geluid produceert. Zo blijft uw wooncomfort gegarandeerd en verhogen we het luchtklimaat in uw woning aanzienlijk.

Meer weten over een professioneel ventilatiesysteem?
Neem dan snel contact op met KB Vochtbestrijding in Rumst, uw specialist in een evenwichtige ventilatie.